сряда, 16 януари 2013 г.

Винтидж сватби в Ресторанти в Благоевград


сватба Благоевград
Организирането на сватби в Благоевград, в някой от добрите ресторанти в Благоевград, може да бъде забавен и приятен процес. Ако изберете винтидж стил на вашето тържество, то значи харесвате малките красиви детайли и нежните цветови гами. Голям плюс при подготовката на сватбите в Благоевград в такъв стил е изборът на опростена и семпла аранжировка. Присъствието на нежни цветове в не повече от два, три цвята е правилен подход за стилен резултат. Ако искате да внесете нотка на лукс може да добавите и кристали по масите, но умерено и семпло.



сватба Благоевград
Лесен е изборът на подходящо заведение сред ресторантите в Благоевград, което да ви предложи стилна обстановка и разкошна лятна градина. Това е ресторант Орбита, разположен в хотелски комплекс Орбита, намиращ се в покрайнините на града.

Ако Винтидж стила е вашият избор за сватба в Благоевград, то значи харесвате дантели, панделки, кристали и скъпоценни камъни по тях. При аранжировката на украсата на сватбата ви в Благоевград изберете красиви букети, увити с дантела и красива брошка. Забавен е вариантът с цветни клетки, в които сте поставили красиви цветя. 

ресторанти Благоевград
ресторанти Благоевград
Ресторанти Благоевград предлагат разнообразни декори и  различни порцеланови сервизи. Идеални за избрания за вашата сватба Благоевград стил са чинии и чаши с вълнообразни форми и красиви малки декорации и елементи. По масите застелете дантелени покривки и смело наредете чаши и вазички със сезонни цветя – в най-различни цветове. В чиниите също поставете малки цветни акценти – цвете в прозрачна чаша и табелка с името на госта, например. Допълнително разнообразете декорацията като поставите по красива разцъфнала роза във високите стъклени чаши за вино.

Подготовката на сватби в Благоевград е забавен, творчески и артистичен процес, заемете се сами с организацията и се позабавлявайте.   

Photographer: Karma Hill
Event Designer: Della Peacock of Dellables
Venue: Haiku Mill

3 коментара: