четвъртък, 27 декември 2012 г.

Сватби и Ресторанти в Благоевград


сватби в Благоевград
Сватбената торта е центърът за всички сватби в Благоевград. Организацията на сватба в ресторанти в Благоевград е лесна и удобна, тъй като сладкарските заведения доставят на място поръчаната торта. Според предпочитанията ви, сладкарят може да създаде тристепенна торта, изглеждаща като разцъфнала градина с рози, направени от марципан и захаросани цветя. На върха на тортата подредете свежи рози в малка градинска кофичка, така че да допълнят стила на градинската ви сватба в Благоевград, например.

В ресторантите в Благоевград при организиране на сватба в Благоевград е голям плюс когато аранжировката е опростена. Сами може да се уверите, че присъствието на елегантни цветове в не повече от 1 или 2 цвята е най-правилният подход. За романтичните бъдещи булки това могат да са розов цвят и слонова кост, или просто класическо кафяво и слонова кост, бяло и  бледо лилаво. Към този стилен и непретенциозен микс добавете кристали тук и там, малко, но достатъчно, за да стане още по-престижна вашата украса на най-ценния ви ден – сватбата ви в Благоевград.

ресторанти в Благоевград
Обзавеждането на повечето ресторанти в Благоевград предполага, че могат да се слагат различни сватбени украси. По колоните и стратегически места могат да се закачат панделки със скъпоценни камъни по тях.
По масите на ресторантите в Благоевград поставете букети от класически рози увити в цвят слонова кост, само няколко щрихи са необходими, за да подчертаете нежните декорации. Бледо розови и бели рози, преплетени със скъпоценни камъни ще направят обстановката приказна!

снимки: Karma Hill

Няма коментари:

Публикуване на коментар