понеделник, 4 март 2013 г.

Сватбени изненади в ресторанти в Благоевград


svatba Blagoevgrad
Според старата българска традиция на всяка сватба в Благоевград, младоженците на излизане от черквата или ритуалната зала хвърлят пшеница върху гостите .
Научете алтернативи на традиционните обичаи, като хвърлянето на пшеница на сватбата Благоевград, с които можете да изненадате вашите приятели младоженци.
Алтернатива на хвърлянето на пшеница са сапунени мехурчета. В добре организираните ресторанти в Благоевград, могат да ви направят нужната подготовка и да ви снабдят с нужните инструменти за да осъществите тази приятна изненада. Този красив вариант със сапунени мехурчета обсипва небето с балончета, проблясващи във всички цветове на дъгата. Задължително трябва да снимате, докато мехурчетата са около младоженците.

Балони – може да пуснете в небето форма на сърце, направена от балони. Ресторантите в Благоевград с лятна градина са идеални за пускане на такива балони. Надпишете балоните имената на брачната двойка, дати и мястото на сватбата. Ще бъде приятна изненада за човек, който ще хване такъв балон, може би на много километри разстояние от вас.
restorant Blagoevgrad
Розови листенца – листенцата от уханни рози, хвърлени над младоженците, са чудесен и романтичен вариант. Лятната градина на ресторанти в Благоевград ще ви свърши идеална работа за тази хрумка.

Серпентини и конфети - с помощта на перфоратор можете да направите свои собствени конфети. Използвайте различни ярки цветове. Ресторантите в Благоевград, при подготовка за сватба Благоевград, ще предвидят най-правилното място, на което да ги използвате.
svatba Blagoevgrad

Хвърляне на ориз е традиция за гостите в чужбина, хвърлят ориз върху двойката след церемонията, тъй като оризът е символ на плодородието. Често оризът е предоставен от булката и младоженеца. Все пак, тази традиция се спазва до голяма степен. Недостатък обаче е, че птиците ядат този ориз и това наврежда на здравето им, тъй като е необичайна набъбваща храна за тях. Затова и понякога в  църквите, е забранена тази традиция. Ето, че българският обичай да се хвърля пшеница на сватбата Благоевград е идеален заместител на този чуждестранен обичай.

Няма коментари:

Публикуване на коментар